"The simple things in life can be the most extraordinary"

<strong>Halloj! </strong>
<div><strong>Nu har jag jobbat i ett par dagar, och imorgon blir det mer. Fastän det är uttröttande så är det väldigt härligt ändå. Jag har lyckats ta ett par dagars uppehåll från facebook också genom att avaktivera den, starkt gjort. Eller inte. Men i alla fall!</strong></div>
<div><strong>Jag är nyligen hemkommen efter att ha dansat modern dans, och det var väldigt roligt. Jag skulle så väldigt gärna vilja dansa ragga efter den lektionen, men jag orkar verkligen inte det. Så då får det vara! Nu är det lov från dansen, och det är lite halvtråkigt men det är ganska skönt ändå med en liten paus. </strong></div>
<div><strong><br /></strong></div>
<div><strong><img src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3139663/images/2012/agaf_190574197.jpg" alt="" /><br /></strong></div>
<div><strong>Den här är från vårföreställningen förra året; popping :)</strong></div>
<div><strong>Imorgon är det äntligen glasfusing igen, det ska bli roligt! Då hoppas jag att mina skålar blir klara, så får vi se vad jag hittar på härnäst. Men något lär det ju bli i alla fall, mycket färger ska det vara :)
Halloj!
Nu har jag jobbat i ett par dagar, och imorgon blir det mer. Fastän det är uttröttande så är det väldigt härligt ändå. Jag har lyckats ta ett par dagars uppehåll från facebook också genom att avaktivera den, starkt gjort. Eller inte. Men i alla fall!
Jag är nyligen hemkommen efter att ha dansat modern dans, och det var väldigt roligt. Jag skulle så väldigt gärna vilja dansa ragga efter den lektionen, men jag orkar verkligen inte det. Så då får det vara! Nu är det lov från dansen, och det är lite halvtråkigt men det är ganska skönt ändå med en liten paus.


Den här är från vårföreställningen förra året; popping :)

Imorgon är det äntligen glasfusing igen, det ska bli roligt! Då hoppas jag att mina skålar blir klara, så får vi se vad jag hittar på härnäst. Men något lär det ju bli i alla fall, mycket färger ska det vara :)


Det är mycket saker som behövs och det blir mängder av pyttesmå glasbitar som känner för att fastna här och där, men det ingår så så ska det vara.

På lördag är det DM i mormyrska (isfiske)! Jag får redan vara med i SM i år, men det här är kvalet för nästa år, om jag vinner sm eller kommer tvåa i år så har jag redan en garanterad plats men jag vågar ju inte chansa så det är säkrast att vara med på dm. Det är ju inte speciellt kallt nu längre heller, så det kommer förhoppningsvis att gå bra! Men i år ska jag tävla med damerna i sm, det har jag inte gjort förut. Förra året fick jag tävla med killarna i min ålder, då jag var den enda tjejen. Så kan det gå. Men det betyder att jag kommer att få mycket större konkerens i år, men det är kul det! Jag skulle så väldigt gärna vilja åka skidor också, det ska jag försöka att ordna innan snön försvinner. Och mer skridskor! Såna bör jag verkligen införskaffa mig.


Sm i mormyrska hölls i Sveg förra året, i Härjedalen. Jag vann en fiskehink som jag använder som en sopkorg; inte för att jag smutskastar den utan för att jag kastar smuts i den.
Den är väldigt fin faktiskt tycker jag!
I år kommer det att vara i Stockholm, det är lite synd sådär tycker jag då jag tycker att det är så roligt att åka till nya och mysiga platser att fiska på. Det är säkert fint och mysigt där i Stockholm också, men det känns inte lika spännande. Men ändå! Det kommer att bli roligt, bara det nappar på.


Nejmen nu måste jag ta och sova, jag ska ju jobba imorgon och är hur trött som helst. God natt på er alla!

(Jag måste bara tillägga att jag tycker att det är så mysigt med vårsolen som kommer fram, även om det gör det snorhalt ute)

((Nu kom jag också på att imorgon är det ju inte alls glasfusing, för imorgon är det popping. Men det är roligt det med!))

Det är som det är när det blev som det blev

Så är det ju faktiskt. Men i alla fall; idag har jag dansat balett igen och svårt är det! Vi går väldigt fort fram, men det är för att det är lite mer avancerade personer där men vi ska delas in i två grupper så att vi är bara nybörjare i en grupp så det är ganska skönt. Den andra Line hamnar i den andra gruppen, då slipper jag bli så förvirrad också för Vladimir tilltalar henne hela tiden då dom känner varandra. Efter en stund så började jag faktiskt automatiskt gå utåtvridet fast jag naturligt går inåt, fast jag vande mig snabbt tillbaka till inåt efteråt. Men ändå. Det är verkligen mycket att hålla reda på i balett, men det är kul ändå och jag känner att det är givande.

Efteråt fick jag som förra veckan vänta i nästan två timmar på bussen hem, men den nya gruppen jag hamnar i börjar tidigare så det kanske ordnar sig då med bussar. Det snö/regn/haglade och det var ganska så omysigt, jag gick till Konsum och fyndade en påse kärleksmums, frallor och annat bröd för 10 kr påsen. Sånt gillas! Sen gick jag till McDonal's för det är nästan bara det som är öppet och som gynnar min ekonomi bäst. Så där satt jag i en timme ungefär, jag satte mig ensam i ett hörn men sen kom det flera tjejer och satte sig vid ett bord i närheten. Den ena tjejen var väldigt ledsen, dom andra försökte att trösta och vara glada men tjejen fortsatte att se riktigt miserabel ut. Det gjorde mig så ledsen, jag ville springa fram och krama henne men tänkte att hon skulle bli förskräckt. Och dessutom hade hon ju sina kompisar där.

Jag tycker att det är så skönt att dansa och att ha aktiviteter för mig, för jag har en tendens att tänka lite för mycket annars. Därför tycker jag att det är ganska plågande att sitta själv på McDonald's i en timme, samtidigt som det sitter en tjej och gråter i närheten. Men det kanske är nyttigt för min hjärna, jag bör bara vänja mig vid mig själv och min tankeverksamhet. Den är ju faktiskt inte heller alltid så störande, ibland är det ganska trevligt att vara själv förstås.

Jag tror att jag fick små kratrar i ansiktet av haglet och busschauffören var så snäll att han körde bussen tidigare till stationen så att vi som stod och väntade kunde gå på, det gillas! Bussen körde gamla vägen, genom Ytterjärna. När den stannat vid en plats så fastnade den tydligen, sen lyckades den backa långsamt för att sedan fastna igen och sen efter myrkrypning fram så lyckades den komma loss. Alla längst fram i bussen började applådera, jag började le för mig själv. Det är så härligt med sådana människor som uppskattar det folk gör, även om det bara var för att dom helt enkelt inte hade lust att sitta fast i en buss mitt ute i ingenstans och var lättade över att inte göra det. Men ändå.

Hemma igen så kollade jag på Förtrollad med mina systrar, jag har sett den en gång förut för ganska länge sen och jag tycker att den var bättre än jag mindes den! Men det kan ju ha berott på det bra sällskapet jag hade också, vem vet.


Det var flera år sen jag tog den här bilden på Kolmården, så söta är dom :)

Älska mig mest när jag är som värst, för då behöver jag det bäst

Det är ett fint citat tycker jag, det står på en broderad tavla hemma hos Nonno. Den har funnits där så länge jag kan minnas, jag brukar alltid kika på den dom få gånger jag är där. Det är svårt att ha tålamod med någon när dom är som värst och det kan vara svårt att känna att man verkligen tycker om den personen då men det är ju verkligen egentligen då det behövs. Om man redan mår bra och är glad så behövs inte så mycket för att muntra upp ännu mer, men om man är ledsen så krävs det mer och då blir det inte bättre av att omgivningen blir irriterad eller dyster. Jag är jättetrött så jag tycker att det är svårt att förklara, men jag hoppas att ni förstår.

Jag är väldans sugen på glödhoppor; gammelfarmor Ingrid som inte lever längre brukade göra såna när jag var liten i Sommarstugan. Dom gjordes på en riktigt gammal spis med vedugn och det var hur gott som helst! Nu har jag inte ätit det sedan hon levde, jag tror att hon dog 1997 eller 98. Underbara Ingrid. Snart ska jag baka mig egna, eller inte ikväll men i sinom tid.

Det var ingen keramik i måndags då Annika var sjuk, men jag passade på att hälsa på Fridis då i hennes och hennes killes lägenhet i Södertälje. Det var mysigt det. Sen i tisdags så var det dans, i onsdags också och idag var det glasfusing. Det är verkligen jätteroligt! Det är väldigt pillrigt och tålamod behövs och ungefär en miljard små glasbitar sticker hål i händer och fingrar men det är definitivt värt det. Det är så vackert, jag blir helt hänförd.

Imorgon ska jag extrakeramika lite, sen blir det Lajvmöte där på Wendela så det är ju passande!

Trailern till Den Sista Dokusåpan har kommit ut, det är lite kul! Jag och Lisa var statister i den i Nyköping, Vagnhärad och Trosa fast vi syns inte i trailern men i alla fall. Det betyder att vi i alla fall snart kan lägga ut våra bilder, dom har vi fått hålla inne med nu sen i somras så jag spricker nästan ju. Här är länken om ni vill kika!
http://www.tv6play.se/play/265301/?autostart=true
Nu har ju inte ens jag 6:an själv, men ändå.

Nej men nu bör jag sova, jag är så fruktansvärt trött. Nattinatti.


Jag har för övrigt för en gångs skull faktiskt sett första Star Wars filmen nu! Den var ganska rolig, nu vet jag i alla fall vem den där filuren är som jag träffade på Sci-fi mässan förut :)

Utbildning är det som finns kvar efter att man glömt det man lärt sig i skolan - Einstein

Finns det något godare än värmda äpplen med kanel och socker? Jag tror knappt det! Helt underbart är det, och det är så enkelt att göra också. Synd att det tar slut så fort bara, jag skulle kunna äta hur mycket som helst känns det som.

Idag har vi firat Johan som fyller 70 år idag, även Veronica fyller 21 idag. Så grattis till dom! Det var ett mysigt firande, och vi fick små räkbakelser och dom påstod sig även ha Sveriges största räkmackor där vi var - fast såna fick vi aldrig se så det vet jag inte. Jag funderar på om dom mäter storleken i antalet räkor eller i själva smörgåsens storlek, för det är ju mycket räkor jag i alla fall vill ha. Smörgåsen struntar jag i.
I alla fall, det var trevligt att träffa dom igen och Tegelhammars var där också (kusiner med familj).

Imorgon börjar min fullspeckade vecka igen med keramik, dans och glas och jobb men det är mysigt det. Jag har förresten fått nya handtag till min dörr, det är så skönt! Dom andra flög av hela tiden, och så gick det inte att öppna om man hade lite våta händer så det var lite opraktiskt.

Igår satt jag och funderade på hur vissa kan få så enorma knutar i sitt hår, för det vill jag också ha, så jag kikade på youtube och sökte på "How to make big buns" och upptäckte enkla sätt att fixa det på! Så nu har jag enorm bulle på mitt huvud, och inuti den befinner sig en benvärmare formad till en munk. Tänk vad man kan hitta på med vardagliga ting - fantastiskt!

Det har varit en strålande och otroligt ljus dag idag, så att jag nästan blev snöblind. Jag är så känslig mot ljus, men det är väldigt vackert. När jag lyckas se något vill säga.


Plutt :>

Debut i balett

Hejhå! Idag har jag dansat balett för första gången i mitt liv, eller okej vi dansade inte direkt men ändå. Det var ganska mycket prat den här första lektionen och träning på hållning och sådant. "Bak med axlar, sträck ut ryggraden, spänn rumpan (men inte för hårt), ut med bäckenet, in med nedre delen av magen, vrid ut fötterna, bak lite med huvudet, lätt framåtlutning i kroppen!"
Endel att tänka på alltså, sen så gjorde vi endel övningar så att han kunde se vilka förutsättningar vi hade. Såna där saker som jag är väldigt dålig på men som jag tänker bli bra på! Faktiskt.
Vi hade såna där som jag plötsligt glömde bort namnet på, men såna där stänger. Ja juste, så heter det ju. Tjejen framför mig hette tydligen också Line, läraren kände henne sen innan och pratade endel med henne och gav beröm ibland och jag blev helt förvirrad för först fattade jag inte om jag hörde fel eller inte. Sen frågade jag henne och det visade sig vara så, när jag sa att jag också heter det så utbrast hon "Gör du jag har aldrig träffat någon som heter Line förut!" och det har faktiskt inte jag heller, så det var lite kul. Fast förvirrande. Eller jo, jag har faktiskt sett en liten tjej som heter Line en gång. Men ändå.
I början pratade han också om våra dräkter och han berömde Lines framför mig som var som den skulle, sen påpekade han att min var ganska bra men att det inte var nyårsafton så att säga - inga fyrverkerier. Och jo, den lyser rött. När jag beställde den trodde jag att den skulle vara mörkare, men icke. Fast jag tycker om den i alla fall, dock så tycker han att jag borde skaffa en mörkare. Typiskt, den där kostade pengar ju. Det var lite kul i alla fall att just Line hamnade framför mig, det gjorde det ännu mer förvirrande. Men i alla fall, jag ska försöka att göra dom där övningarna varje dag och hoppas på att jag blir bättre, han säger att vi ska stretcha när vi är kalla för då ser vi vad vi egentligen klarar för när man är uppvärmd blir man extra vig och det är lättare att sträcka sig. Och det är ju sant, fast det är skönare att känna sig vigare - logiskt nog.
Jag funderade på om jag skulle dansa imorgon också, New Style, men jag orkar nog verkligen inte. Det är på förmiddagen och det skulle bli lite stressigt för vi ska ändå iväg och fira faster Tuulas man Johan sen så då är det nog bättre att jag är utvilad. Dessutom har jag inte haft en enda sovmorgon på hela den här veckan, så det kan behövas tror jag. Sen kommer jag säkert ändå bli väckt för att vi ska åka, men i alla fall.

Det här med bussar på lördagar visade sig vara lite opraktiskt, jag dansar till 16.30. Det går en buss 16.27, vilket är väldigt irriterande då jag ju inte kan smita iväg tidigare varje gång och jag har ingen lust att stressa. Om den hade gått 5 eller 10 minuter senare så hade det varit perfekt! Men icke det, bussen efter det går 18.19 och det är alltså den jag får ta. Det är visserligen en 702:a så den sparar jag pengar på att åka med men ändå. Det är fortfarande lite frustrerande, främst för att ingenting är öppet på lördagar förutom McDonald's ungefär för annars hade det ju inte gjort så mycket. Eller om dansstudion varit öppen längre, men vi är sista dansgruppen där så den stänger när vi går. Typiskt. Men det är som det är med det!

Nu har jag ätit blåbärspaj och äppelpaj med vaniljsås och te blev det till det, jag älskar paj och te!


Jag gillar fåglar :)

Dag 25 (den sista!) - min favorithögtid

Inte sista sista då, men sista på den här listan som jag lade upp för länge sen med rubriken om vad jag skulle skriva om. Det är ganska skönt på ett sätt, den var inte så jätterolig faktiskt.

Men okej, min favorithögtid. Det är julen! För att alla förberedelser är så mysiga och det blir mörkare så att man kan se stjärnorna och förhoppningsvis kommer det snö och det blir mysiga belysningar överallt. Och så älskar jag att ge bort saker, det är något av det bästa jag vet. Jag har ju inte råd att alltid göra det annars, eller tid för att skapa något eget, så julen är ett perfekt tillfälle att försöka att ordna något speciellt. Oftast brukar jag visserligen vara sent ute, men ändå. Det ordnar sig alltid. Jag gillar faktiskt inte julmat överlag så mycket, förutom sillen och ris a la malta - det är underbart! Inte tillsammans dock. Och så Kalle Anka förstås, det får inte missas! Sen så är det ett perfekt tillfälle att fira med dom som man bryr sig allra mest om. Och så är det roligt att välja gran och klä den.


Jag sitter och äter äppelbitar med kanel och socker, som jag har värmt i micron. Och så lite vaniljsås på det, otroligt gott och lätt att göra! Lite te till det också så blir det alldeles finemang.

Jag har varit duktig och sökt till Nyckelviksskolan nu! Arbetsproverna ska inte vara inne förens den 24:e maj, och dom ska jag lämna in direkt där, så där är det inte bråttom. Jag är lite nervös, men jag hoppas verkligen att jag kommer in. Just den linjen jag har valt har tydligen flest platser, över 60 tror jag att det stod. Dom andra har bara 16 platser, så det innebär att jag i alla fall bör ha lite större chans att komma in. Men vi får se, det blir som det blir.

Jag är fruktansvärt trött, jag tror jag ändå går lite på överskottsenergi nu. Igår slocknade jag totalt på kvällen, sittandes först. Jag blir så känslig när jag är trött, det är ganska opraktiskt också. Men jag ska försöka att lägga mig skapligt ikväll, för imorgon ska jag iväg igen. Jag ska dansa balett för första gången! Det ska bli kul, fast det är säkert väldigt svårt. Jag har ingen lust att direkt sticka ut heller med min ovighet, men min balettdräkt jag beställde visade sig vara knallljusröd istället för mörkröd som jag trott att den skulle vara. Men i alla fall.

Jag har ett fint och vitt linne som jag har fått av Petra, men där jag tycker att överdelen ser lite konstig ut. Så jag fick ett ryck och tänkte att jag ju kunde sitta och sprätta upp sömmarna där som gör det skrynkligt, inte så svårt. Fast det var det, jag är inte i närheten av klar och jag har hållit på hur länge som helst. Dessutom blir jag bländad av den vita färgen och det är svårt att då se den vita tråden på det. Men jag kommer att lyckas! Förhoppningsvis.


Det här är en av mina favoriter som jag har tagit på månen :)

Dag 24 - mitt favoritprogram och varför

Jag kollar inte på tv, men det har hänt att jag följer någon serie på datorn och mina absoulta favoriter är Bones och Vänner (och dom enda jag har följt helt, eller Bones är ju inte slut än men ändå)! Väldigt olika program.
Vänner kan jag kolla på för det mesta, det är lättsamt och får mig nästan alltid på bättre humör och jag älskar alla karaktärer och serien kan få mig att både skratta och gråta högt för mig själv. Helt underbart helt enkelt, det innehåller allt. Förutom skräck eller thriller då, men i alla fall. Det behövs inte där.
Bones måste jag vara lite på humör på för att kolla, då jag ganska ofta börjar gråta när jag kollar eller det i alla fall är mer hemska saker som händer och är mer komplicerat så jag måste vara med i huvudet. När jag kollar på Vänner behöver jag inte tänka, det behövs mer i Bones. Men jag älskar det lika mycket för det! Jag kan inte riktigt beskriva varför, det är bara underbart. Jag lever mig in i det.


Idag har jag återigen jobbat, och igår jobbade och dansade jag. Och snart ska jag åka igen, för ikväll börjar glasfusingen! Jag har har fullt upp med både jobb och aktiviteter den här veckan, och så kommer det fortsätta att vara. Men så är det.

Jag har äntligen bestämt vad jag ska söka i första hand för högskola! Det blir Nyckelviksskolan, trots höga kostnader. Jag ska söka pengar och hoppas att det fungerar, kursen är tydligen bara på ett år så jag tänkte att jag kunde börja med det och sen kanske börja på Sätergläntan också! För där vill jag verkligen gå, jag tror jag skulle stormtrivas i miljön. Men Nyckelviksskolan har flera av dom inriktingar jag vill ha i samma kurs, det har inte Sätergläntan. Så så får det bli. Jag hoppas bara att jag kommer in! Det behövs lite arbetsprover, men det är bara kul.

Jag är ju väldigt intresserad av glasblåsning, men där är det nog bäst att jag går den här fusingkursen först och sen kanske är som lärling eller så efter Sätergläntan. Jag har mycket planer nu, det kanske inte alls blir något av det här. Det visar framtiden, men så ska det vara.


Koalor är väldigt fina :)

Dag 23 - en låt som får mig att gråta

Snart så är den här listan slut, så vi får väl se om jag har fantasi nog att hitta på något roligt att skriva om :)
En låt som får mig att gråta beror väldigt mycket på humör, ibland lite lätt smöriga låtar som Someone like you av Adele, eller A drop in the ocean med Ron Pope. Eller Boston med Augustana, eller Everytime we touch av Cascada. Och Broken av Leona Lewis och My heart is broken med Evanecense.

Fast låtar som alltid ger tårar i ögonen är Abigail med Bored man overboard, Marlene Dietrichs favourite poem med Peter Murphy.

Endel pianomusik är så vacker också så att jag nästan börjar gråta; Ludovico Einaudi och Isaac Shepherd är bland annat väldigt bra pianister.

Nu blev det ju inte en låt, men ändå. Som sagt beror det på humör.


Idag har jag jobbat en massa, och det var mysigt och jobbigt. Logiskt. Sen så har jag dansat! Det var jättekul, men det krockar med Raggan och den andra gruppen är full så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag sitter och hoppas på att någon ska hoppa av så att jag kan sno dens plats. Jag blir så glad och mår så bra av att dansa, det är riktigt härligt!
På bussen hem så stannade bussen framför oss mitt i uppförsbacken till syd, sen ställde den sig på fel sida av vägen och vi kunde inte komma fram. Sen visade det sig att det stod två tomma bilar (förmodligen stulna) framför snett mitt på vägen, men vi lyckades ta oss förbi i alla fall så det var ju bra det. Imorgon ska jag jobba mer och så ska jag dansa ännu mer. Skoj! Jag ska ta och sova snart, så att jag orkar upp imorgon. Det kan vara en fördel. God natt!


Bara för att pingviner är så söta :)

Dag 22 - min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

Reaktionen jag får när jag ser mig själv i spegeln varierar kraftigt, oftast tänker jag faktiskt inte på det så jättemycket utan tycker att det är helt okej men ibland känner jag mig lite extra fin och ibland känner jag mig lite extra grotesk :)

Ett oerhört vackert bildspel på hur jag kan känna mig, men variation är ju bra det! Kanske.



Igår åkte jag skridskor och snörena på dom var väldigt styva och stela och det gjorde väldigt ont att försöka snöra ordentligt, så det gjorde jag inte. Därav fick jag väldigt ont i mina vrister, men strunt samma det var väldigt roligt i alla fall! Jag behöver dock öva, jag är lite väl ranglig. Men det ska jag gladeligen göra, för skridskor är roligt!
Ikväll var jag på keramik som vanligt på måndagar och det var mysigt som alltid och jag gjorde äntligen klart min fjäril! Den första brakade ju, men jag hoppas på att den här håller. Annars blir jag lite ledsen faktiskt, och då tänker jag inte göra om den. Inte i första taget i alla fall. Nästa vecka ska jag fortsätta att dreja och kladda ner mig ordentligt!
Imorgon börjar dansen återigen och det ser jag verkligen fram emot! Fast först ska jag jobba på Ankan, det är skoj. Sen ska jag jobba och dansa på onsdag också, sen börjar glasfusingen på torsdag och det blir nog jätteroligt!
Jag känner att det är synd att jag inte hinner vara hemma så mycket, även om jag ägnar mig åt saker som jag tycker är roligt. Jag önskar att dygnen hade mer timmar, det vore väldigt praktiskt tycker jag. Men nu ska jag ta och lägga mig, nattinatti :)

Dag 21 - en bild på mig själv som är tagen av någon annan

99 % av alla mina foton på mig är tagen av någon annan, så det blir väl inte så svårt. Men jag avslutar med en bild då, vi får se vilken det blir :)
Nu vet jag inte varför texten där blev så liten, men ändå. Jag har jobbat jättelänge idag, eller normal tid men det känns så länge för att jag började så tidigt. Barnen är så söta och alla så unika, det är härligt att se. Och idag fick jag leka i snön! Eller jag fick mest springa runt med barnen i pulka, men det var roligt det i alla fall. Men snöbollskrig skulle jag vilja ha, och rulla i snön överhuvudtaget. Men det är väldigt kallt ute faktiskt, fast så länge solen lyser så är det behagligt.

Det här är första eftermiddagen på ett tag som jag inte har något speciellt för mig, så jag känner mig lite lätt rastlös, men jag hittar nog på något. Jag kanske ska ta och måla, eller virka lite. Det visar sig! Jag bör väl visserligen passa på att kolla på skolor och sånt, så jag för väl la ta och göra det, snart.

Baka skulle jag ju också kunna göra, eller laga mat. Eller både och! Gå och handla lite godsaker, det tycker jag verkar bra. Jag längtar tills jag ska få måla på väggen i köket också! Vi byggde om toaletten här nere för ett tag sen och slog igen dörren till tvättstugan, då den nu sitter ihop med toan. Det ser inte så fint ut på den gamla dörren och där tänkte jag att jag kunde måla ett valv med någon fin bakgrund, och brevid ett fönster kanske. Det vore lite roligt om jag målade toaletten där så att folk blir förvirrade, fast det ska jag nog inte göra. Men ändå, det vore kul!

Nej nu ska jag hitta på något bättre än att sitta här och skriva, även om det är ganska mysigt det med. Hejhej!


Det fick bli den här från när vi kollade efter en lajvmark, Karin har tagit bilden.
Jag stör mig lite på den rosa kassen (den var lite kass), men ändå :P

RSS 2.0