Älska mig mest när jag är som värst, för då behöver jag det bäst

Det är ett fint citat tycker jag, det står på en broderad tavla hemma hos Nonno. Den har funnits där så länge jag kan minnas, jag brukar alltid kika på den dom få gånger jag är där. Det är svårt att ha tålamod med någon när dom är som värst och det kan vara svårt att känna att man verkligen tycker om den personen då men det är ju verkligen egentligen då det behövs. Om man redan mår bra och är glad så behövs inte så mycket för att muntra upp ännu mer, men om man är ledsen så krävs det mer och då blir det inte bättre av att omgivningen blir irriterad eller dyster. Jag är jättetrött så jag tycker att det är svårt att förklara, men jag hoppas att ni förstår.

Jag är väldans sugen på glödhoppor; gammelfarmor Ingrid som inte lever längre brukade göra såna när jag var liten i Sommarstugan. Dom gjordes på en riktigt gammal spis med vedugn och det var hur gott som helst! Nu har jag inte ätit det sedan hon levde, jag tror att hon dog 1997 eller 98. Underbara Ingrid. Snart ska jag baka mig egna, eller inte ikväll men i sinom tid.

Det var ingen keramik i måndags då Annika var sjuk, men jag passade på att hälsa på Fridis då i hennes och hennes killes lägenhet i Södertälje. Det var mysigt det. Sen i tisdags så var det dans, i onsdags också och idag var det glasfusing. Det är verkligen jätteroligt! Det är väldigt pillrigt och tålamod behövs och ungefär en miljard små glasbitar sticker hål i händer och fingrar men det är definitivt värt det. Det är så vackert, jag blir helt hänförd.

Imorgon ska jag extrakeramika lite, sen blir det Lajvmöte där på Wendela så det är ju passande!

Trailern till Den Sista Dokusåpan har kommit ut, det är lite kul! Jag och Lisa var statister i den i Nyköping, Vagnhärad och Trosa fast vi syns inte i trailern men i alla fall. Det betyder att vi i alla fall snart kan lägga ut våra bilder, dom har vi fått hålla inne med nu sen i somras så jag spricker nästan ju. Här är länken om ni vill kika!
http://www.tv6play.se/play/265301/?autostart=true
Nu har ju inte ens jag 6:an själv, men ändå.

Nej men nu bör jag sova, jag är så fruktansvärt trött. Nattinatti.


Jag har för övrigt för en gångs skull faktiskt sett första Star Wars filmen nu! Den var ganska rolig, nu vet jag i alla fall vem den där filuren är som jag träffade på Sci-fi mässan förut :)

Kommentarer
Postat av: Tussen

Nämen, var hänger den tavlan? Den har jag missat :D



Jag saknar också Ingrids glödhoppor! Och sockerbullarna, kommer du ihåg dom? Mums!

Saknar henne också :(

98 dog hon.



Ska bli spännande att se dig på tv :)



Kram gumman!

2012-02-17 @ 00:19:39
Postat av: Line

Den hänger i köket, inne i hörnet längst in :)Jag som fick för mig att det var din tavla, eller att du hade broderat den. Jag måste kika nästa gång jag är där!



Jag minns nog inte sockerbullarna, jag var så besatt av glödhopporna!



Kram själv Tussen!

2012-02-18 @ 23:18:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0