Det är som det är när det blev som det blev

Hejhej, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt fast något vill jag skriva så då gör jag det i alla fall.
Jag har precis kommit hem från dansen, det är tydligen bara en gång kvar innan jul! Det är lite synd, men tiden går ju så fort så snart är det vårtermin igen. Jag har bestämt mig för att köpa ett terminskort nästa år, då får jag anmäla mig till tre dansklasser och sen får jag dansa i alla övriga i mån av plats och det är ju fantastiskt! Problemet blir väl hur jag ska hinna, jag måste ju klämma in keramiken också och tvärlöjtandet. Och så måste jag ha tid att jobba också för annars kommer jag aldrig ha råd att åka till Södertälje så många gånger i veckan. Men det fixar sig, det gör det alltid på ett eller annat sätt.

Jag ska åka på Saco mässa på fredag också, för nu vill jag verkligen söka någon utbildning! Jag trodde att det skulle vara jätteskönt med ett sabbatsår, jag hade inte tänkt så långt som att studiebidraget försvinner och jag blir officiellt pank och därför måste jobba. Jag trivs dock väldigt mycket med att jobba på dagis så det är inga större problem! Jag tycker om att ha saker att göra, fast det får väl samtidigt inte bli hur mycket som helst kanske. Men det löser sig.

Jag har fått jättestor lust att måla akvarell! Och det hade ju inte varit något problem om det inte vore så att jag saknar akvarellfärger, jag får ta och införskaffa mig det.

Eftersom att jag inte kommer på något mer att skriva så är det väl bäst att jag slutar, en kopp te vore inte fel!



Ännu mer

Nu är jag hemma igen från keramiken, jag försökte mig på en fjäril. Jag kände att det där med att göra en vinge var ganska så svårt och tänkte att om jag misslyckas totalt så gör jag en snigel istället, dom är ju snarlika. När jag gjort klart en vinge så började jag sätta fast den på kroppen, men då kom min lärare fram och sa att jag borde göra klart vingen innan jag sätter fast den. Jag vågade inte säga att jag redan tyckt att den var klar, utan fick helt enkelt göra om den. Jag bad om bilder på fjärilar och kollade där istället, mycket enklare! Jag som trodde att jag visste hur en fjäril ser ut, men icke då.
Det är tydligen bara tre lektioner kvar innan jul - tiden går fort!



En bloggande Line

Halloj!
Line är det här och jag tycker väldigt mycket om att skriva, oftast alldeles för mycket. Jag ska försöka att inte plåga er, om någon nu kommer att läsa, med allt för långa inlägg för det vet jag själv kan vara ganska olidligt att läsa även om det är kul att skriva. Att fotografera tycker jag också väldigt mycket om, så bilder kommer ni inte att slippa undan!

Snart, eller relativt snart i alla fall, ska jag åka och keramika. Jag har hållit på mest med drejning, vilket inte är så lätt som det ser ut och jag kan det fortfarande knappt inte. Fast det är ändå väldigt mysigt att få kladda ner sig! Men eftersom att jag har gjort det så länge nu utan större framgång så vill jag variera mig lite och ska idag skulptera, vi får se vad det blir men jag tror nog att jag ska göra en fjäril eller trollslända för dom är fina.

Snart är det december och det är fortfarande ingen snö, det gillas inte! Jag hoppas att det kommer snart, jag begär inte snö i massor men lite kan det väl komma i alla fall tycker jag. På kvällarna syns julpynt i träd och fönster, och jag måste erkänna att jag blir lite rörd för att det är så vackert. Men så har jag ju alltid gillat saker som lyser och glittrar, dessutom är det väldigt mysigt när mörkret kommer så att man kan dricka te och tända ljus och se på alla mysbelysningar.

Jag kommer faktiskt inte på något mer att skriva för tillfället, så jag ska låta bli. Hejhej!
Här är en av dom söta katterna som finns hemma :) Mr Grey heter han!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0