"The simple things in life can be the most extraordinary"

<strong>Halloj! </strong>
<div><strong>Nu har jag jobbat i ett par dagar, och imorgon blir det mer. Fastän det är uttröttande så är det väldigt härligt ändå. Jag har lyckats ta ett par dagars uppehåll från facebook också genom att avaktivera den, starkt gjort. Eller inte. Men i alla fall!</strong></div>
<div><strong>Jag är nyligen hemkommen efter att ha dansat modern dans, och det var väldigt roligt. Jag skulle så väldigt gärna vilja dansa ragga efter den lektionen, men jag orkar verkligen inte det. Så då får det vara! Nu är det lov från dansen, och det är lite halvtråkigt men det är ganska skönt ändå med en liten paus. </strong></div>
<div><strong><br /></strong></div>
<div><strong><img src="https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3139663/images/2012/agaf_190574197.jpg" alt="" /><br /></strong></div>
<div><strong>Den här är från vårföreställningen förra året; popping :)</strong></div>
<div><strong>Imorgon är det äntligen glasfusing igen, det ska bli roligt! Då hoppas jag att mina skålar blir klara, så får vi se vad jag hittar på härnäst. Men något lär det ju bli i alla fall, mycket färger ska det vara :)
Halloj!
Nu har jag jobbat i ett par dagar, och imorgon blir det mer. Fastän det är uttröttande så är det väldigt härligt ändå. Jag har lyckats ta ett par dagars uppehåll från facebook också genom att avaktivera den, starkt gjort. Eller inte. Men i alla fall!
Jag är nyligen hemkommen efter att ha dansat modern dans, och det var väldigt roligt. Jag skulle så väldigt gärna vilja dansa ragga efter den lektionen, men jag orkar verkligen inte det. Så då får det vara! Nu är det lov från dansen, och det är lite halvtråkigt men det är ganska skönt ändå med en liten paus.


Den här är från vårföreställningen förra året; popping :)

Imorgon är det äntligen glasfusing igen, det ska bli roligt! Då hoppas jag att mina skålar blir klara, så får vi se vad jag hittar på härnäst. Men något lär det ju bli i alla fall, mycket färger ska det vara :)


Det är mycket saker som behövs och det blir mängder av pyttesmå glasbitar som känner för att fastna här och där, men det ingår så så ska det vara.

På lördag är det DM i mormyrska (isfiske)! Jag får redan vara med i SM i år, men det här är kvalet för nästa år, om jag vinner sm eller kommer tvåa i år så har jag redan en garanterad plats men jag vågar ju inte chansa så det är säkrast att vara med på dm. Det är ju inte speciellt kallt nu längre heller, så det kommer förhoppningsvis att gå bra! Men i år ska jag tävla med damerna i sm, det har jag inte gjort förut. Förra året fick jag tävla med killarna i min ålder, då jag var den enda tjejen. Så kan det gå. Men det betyder att jag kommer att få mycket större konkerens i år, men det är kul det! Jag skulle så väldigt gärna vilja åka skidor också, det ska jag försöka att ordna innan snön försvinner. Och mer skridskor! Såna bör jag verkligen införskaffa mig.


Sm i mormyrska hölls i Sveg förra året, i Härjedalen. Jag vann en fiskehink som jag använder som en sopkorg; inte för att jag smutskastar den utan för att jag kastar smuts i den.
Den är väldigt fin faktiskt tycker jag!
I år kommer det att vara i Stockholm, det är lite synd sådär tycker jag då jag tycker att det är så roligt att åka till nya och mysiga platser att fiska på. Det är säkert fint och mysigt där i Stockholm också, men det känns inte lika spännande. Men ändå! Det kommer att bli roligt, bara det nappar på.


Nejmen nu måste jag ta och sova, jag ska ju jobba imorgon och är hur trött som helst. God natt på er alla!

(Jag måste bara tillägga att jag tycker att det är så mysigt med vårsolen som kommer fram, även om det gör det snorhalt ute)

((Nu kom jag också på att imorgon är det ju inte alls glasfusing, för imorgon är det popping. Men det är roligt det med!))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0