Ugglor i mossen

Hejsan!

Nu har jag sökt tre helt olika högskolor! Eller alltså jag måste göra arbetsprover och sånt också, men jag har halvsökt i alla fall. Det är ett naturvetenskapligt basår, hantverk och så musikal :)
Jag hoppas att jag kommer in på en av sakerna, helst inte fler för då måste jag välja och sånt är jobbigt.


Jag försökte mig på att göra en svan, inte så lätt! Men i alla fall. På den här länken finns en video med instruktioner :) http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=FNXmuakUi4M

Igår skulle jag åka till Skansen med Andreas som vi hade tänkt att göra förra året men det blev inte av, och inte blev det det i år heller för att det snöade på ganska rejält så vi såg på Tinker, Tailor, Soldier, Spy istället. Den hade kanske varit bra om jag inte varit så trött, jag höll på att somna hela tiden och hängde inte riktigt med så jag tyckte inte att den var så värst bra. Jag hade förväntat mig mer i alla fall!
Vi åt buffé innan också; sushi och asiatiskt och jag har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv. Sen så kom en servitör och frågade om vi ville ha friterad banan med glass också för det ingick, och det gick ju inte att säga nej till.


Sushi i mitt hjärta :))

Sen hittade jag jättebra pannåer på Kreatima! Jag köpte ingen stor, för det skulle vara så besvärligt att släpa med sig. Men jag köpte två mindre i alla fall så snart ska det målas :)

I fredags började jag också äntligen på den lilla koreografin vi ska göra till Poppingen, David har gett oss i uppgift att göra minst fyra åttor var. Det var några veckor sen och jag har glömt bort det, men jag har börjat nu i alla fall så det är ju något!



Idag så gick jag och Andreas från Gladö Kvarn till Flemingsberg, en sträcka som bör ta kanske en halvtimme raka vägen genom skogen. Det tog ungefär 1,5 timmar tror jag men då hade vi ju aldrig gått där förut så det var bra. Det var en massa tjärr och snö så fötterna blev väldans blöta, men det var en väldigt fin skog att gå i så det spelade inte så stor roll. Väl i Flemingsberg så såg vi en hackspett också! Jag älskar hackspettar och blev helt till mig, jag lyckades ta tre kort sen tog batteriet slut. Så det var tur att jag hann!



I onsdags träffade jag förresten Lisa lite för första gången på ett bra tag, vi och Viktoria simmade lite på Sydpolen och sen åt vi lunch. Så det var mysigt :)

En massa kakor har jag bakat också! Fast det var i torsdags så dom är slut, det är lite synd. Jag tyckte om chokladskorporna, jag ska kika igen om det finns någon kvar.



Jag har förresten anmält mig till Miss World Sweden, så ni får gärna rösta på mig om ni känner för det! Det vore lite skoj :)
http://www.missworldsweden.se/kval2012/line_tiilikainen

Nu borde jag fortsätta på koreografin, jag tror jag ska försöka med det faktiskt! Hejhej på er :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0